Tietoa tuotteista

Valmistan jokaisen tuotteen alusta loppuun käsin, joten se on aina omalla tavallaan ainutlaatuinen. Huomaathan, että siksi tuotteissa saattaa esiintyä pieniä eroja keskenään ja tuotekuvaan verrattuna. Eri laitteiden näytöt saattavat myös näyttää värit eri tavalla. Mahdolliset erot ovat yksityiskohdissa, joten kokonaisuus vastaa aina näkemääsi kuvaa tai kerrottua tuotekuvausta.

Tuotteiden hinnat koostuvat pääasiassa suunnittelu-, materiaali- ja valmistuskustannuksista ja ne vaihtelevat tuotteen koon sekä valmistustavan mukaan. Jokaisen tuotteen kohdalla lukee sen mitat ja tarkemmat lisätiedot. II-laatuisten tuotteiden kohdalla suosittelen lukemaan kuvauksen erityisen tarkkaan. Nämä tuotteet ovat ehjiä ja käyttökelpoisia, mutta niihin on syntynyt jokin kosmeettinen virhe valmistuksessa.Korujen hoito-ohjeet

Koruissa käytettävät metalliosat ovat nikkelivapaita ja laadukkaita. Ihokosketuksessa olevat osat ovat aina kirurginterästä, jota useimmat ihmiset sietävät hyvin allergisoitumatta. Lähes kaikki korvakorut on saatavilla klipsikiinnityksellä ja useissa koruissa voit valita kullan- tai hopeanväriset metalliosat.

Polymeerimassasta valmistetut korut ovat käytössä kevyet ja kestävät. Ne eivät vaadi erityistä ylläpitoa, mutta suosittelen säilyttämään ne aina kuivassa ja siistissä paikassa. Pue korut viimeisenä äläkä suihkuta niihin esim. hajuvettä tai hiuslakkaa. Myös kosketusta veden kanssa kannattaa välttää, joten riisu korut ennen suihkua.

Kaikkia koruja voi tarvittaessa puhdistaa kevyesti kostutetulla liinalla tai paikallisesti esim. kynsilakanpoistoaineella ja vanupuikolla. Joissain koruissa olevat silkkitasselit voi silittää suoraksi matalalla lämmöllä ja leikata terävillä saksilla sopivaan pituuteen.

Kynttilöiden käyttöohjeet

Valmistan kaikki myytävät kynttilät käsityönä 100 % ekologisesta ja vegaanisesta soijavahasta. Sydänlankana käytän tasaisesti palavaa puuvillalankaa. Kynttilän paloaika riippuu mm. sen koosta, summittaisen paloaika-arvion löydät jokaisen tuotteen tiedoista.

Laita kynttilän alle sytyttäessä palamaton alusta ja varmista, että kynttilällä on tilaa palaa vapaasti. Etäisyys toisiin kynttilöihin tulisi olla vähintään 15 cm. Leikkaa puuvillainen sydänlanka n. 0,5-1 cm pitkäksi ja sytytä huolellisesti.

Luonnostaan pehmeä soijavaha palaa lempeästi ja puhtaasti, ei nokea eikä päästä myrkkyjä huoneilmaan. Älä kuitenkaan koskaan jätä kynttilää palamaan valvomatta. Kynttilän jämät voit hävittää helposti biojätteen mukana.