Tietoa tuotteista


Jokainen tuote valmistetaan alusta loppuun käsin (poislukien metalliosat), joten se on aina omalla tavallaan ainutlaatuinen. Huomioithan, että siksi tuotteissa saattaa esiintyä pieniä eroja kuvassa näkyvään versioon. Mahdolliset erot ovat yksityiskohdissa, joten kokonaisuus vastaa aina näkemääsi kuvaa/kerrottua tuotekuvausta. Eri laitteiden näytöt saattavat myös esittää värisävyt hieman eri tavoin.

Koruissa käytettävät metalliosat ovat nikkelivapaita ja laadukkaita. Korvan lävistävät osat ovat aina kirurginterästä, jota useimmat ihmiset sietävät hyvin allergisoitumatta. Jos olet erittäin herkkä, testaathan korujen sopivuuden omalla vastuulla. Useiden korvakorujen kohdalla voit valita kullan- tai hopeanväriset metalliosat oman makusi mukaan. Iso osa korvakoruista on saatavilla myös klipseillä, joihin ei tarvita korvareikiä.

Tuotteiden hinnat koostuvat pääasiassa suunnittelu-, materiaali- ja valmistuskustannuksista ja ne vaihtelevat tuotteen koon ja valmistustavan mukaan. Jokaisen tuotteen kohdalla lukee sen mitat ja tarkemmat lisätiedot. II-laatuisten tuotteiden kohdalla suosittelemme lukemaan kuvauksen erityisen tarkkaan. Ne ovat ehjiä, mutta niissä on joku pieni valmistuksessa syntynyt virhe.


Korujen hoito-ohjeet

Polymeerimassasta tehdyt korut ovat käytössä kevyitä ja monikäyttöisiä. Ne eivät vaadi erityistä ylläpitoa, mutta ne kannattaa säilyttää kuivassa ja siistissä paikassa. Suosittelemme välttämään korujen kastumista ja kovia iskuja. Korua ei kannata myöskään taivuttaa, ettei sen kestävyys kärsi. Smiling Design tuotteet valmistetaan monen prosessin avulla mahdollisimman kestäviksi, mutta polymeerimassa materiaalina ei ole luontaisesti yhtä kestävä kuin esim. metallit. Tuotteita voi tarvittaessa puhdistaa kostealla liinalla tai varovasti esim. kynsilakanpoistoaineella. 

Nahka- ja helmikoruja voi tarvittaessa puhdistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Joissain koruissa olevat silkkitasselit voi silittää suoraksi matalalla lämmöllä. Niitä voi myös lyhentää terävillä saksilla.