Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Päivitetty 5.11.2021


Yleistä

Smiling Design (Y-tunnus 3179545-9) myy verkkokauppansa tuotteita täysi-ikäisille henkilöille ja yrityksille Suomessa sekä tietyissä muissa EU-maissa. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus tilaamiseen. Smiling Design pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja ja tuotteiden hintoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan tulee tutustua kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilaaminen

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta lisäämällä ne ostoskoriin, vahvistamalla tilauksen ja suorittamalla maksun valitsemallasi maksutavalla. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat uuden sähköpostin, kun tilauksesi on käsitelty ja toimitettu kuljetettavaksi.


Hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euromääräisinä ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä käsittely- ja toimituskuluja. Smiling Design pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, kun kyseessä on selvä hintavirhe. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan sitä, että tuotteen hinta on merkittävästi poikkeava normaalihinnasta (esim. 0,00 e). Tällaisessa tapauksessa asiakkaan oletetaan ymmärtävän hinnan olevan virheellinen, koska se poikkeaa niin selvästi normaalihinnasta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajina toimivat Paytrail Oyj ja PayPal. Maksamiseen siirrytään Paytrailin tai PayPalin verkkopalvelun kautta. Paytrail tai PayPal näkyy maksun saajana tiliotteella/korttilaskulla ja välittää maksut verkkokauppiaalle. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Paytrail Oyj yhteystiedot

Y-tunnus: 2122839-7
Sähköposti: maksutiedustelut@paytrail.com
Puhelin: 020 718 1820
Postiosoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä


Maksutavat

Maksuvaihtoehtoja ovat kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, maksukortit, lompakko, PayPal sekä monipuoliset lasku- ja osamaksu-vaihtoehdot.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.


Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan aina huolellisesti pakattuna. Verkkokaupan toimitusvaihtoehtoja ovat Postin kirjelähetys, Pikkupaketti, postipaketti sekä Matkahuollon XXS-paketti ja Lähellä-paketti. Postin kirjelähetys ja Pikkupaketti toimitetaan kirjepostin mukana suoraan kotiin, sillä erolla, että Pikkupaketti on seurattavissa lähetystunnuksella. Muille toimitustavoille valitaan noutopaikka. Asiakas valitsee itse haluamansa toimitustavan kassalla. Huomioithan, että osa tuotteista voidaan toimittaa vain pakettina.

Toimituksen hinta on toimitustavasta riippuen 2,90 e-6,90 e sisältäen arvonlisäveron. Yli 50 euron suuruiset tilaukset toimituskuluitta (0 e).


Toimitusaika

Tilausten käsittelyaika on max. 3-5 arkipäivää ja tilaustuotteiden 7-14 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Jos tilauksellasi on erityinen kiire, voit ilmoittaa siitä tilauksen lisätiedoissa, niin yritämme kiirehtiä lähetystä. Kuljetusliike toimittaa tilauksen antamaasi osoitteeseen tai noutopisteeseen noin 2-7 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on käsitelty ja lähetetty. Pakettilähetykset saapuvat perille yleensä nopeammin kuin kirjeet, joten huomioithan tämän toimitustapaa valitessa. Smiling Design ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä toimituksessa.


Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. HUOM! Vaihto- ja palautusoikeus ei koske aletuotteita.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme info@smilingdesign.fi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja täysin myyntikuntoinen, muutoin sen hintaa ei voida hyvittää asiakkaalle. Tuote tulee palauttaa siististi pakattuna, esim. alkuperäinen pakkaus sopii tähän hyvin. Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse.

Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, se käsitellään alkuperäisessä maksussa käytetyn maksutavan mukaisesti ja rahat palautetaan asiakkaalle. 


Ongelmatilanteet

Mikäli huomaat tuotteessa virheen, se ei vastaa tilaustasi tai se on vahingoittunut kuljetuksen aikana, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@smilingdesign.fi 7 vuorokauden aikana tilauksen vastaanottamisesta. Huomioithan tilausta tehdessäsi, että kaikki tuotteemme ovat käsintehtyjä, joten mm. niiden kuviot saattavat poiketa hieman verkkokaupan tuotekuvista. Lisäksi värisävyt voivat näyttää erilaisilta eri näytöillä. Poikkeamat ovat pääsääntöisesti yksityiskohtia.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, tuote on vioittunut kuljetuksen aikana tai sinulla on jotain kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua sähköpostitse info@smilingdesign.fi 24 tunnin kuluessa (arkipäivisin).