Yrityksen tarina pähkinänkuoressa

Ihana, että löysit Smiling Design verkkokauppaan! Smiling Design syntyi vuonna 2020, kun monen muun tavoin etsin korona-ajan keskellä uutta suuntaa ammatillisesti. Olen aina elänyt visuaalisuuden kautta ja nautin valtavasti erilaisten asioiden luomisesta. Erityisesti valokuvaus, digitaaliset sisällöt ja kirjoittaminen ovat olleet intohimoni jo vuosia. Aiemmassa työssä saamani käsivamman takia välttelin kaikkea käsillä tekemistä.

Heinäkuussa 2020 päätin hetken mielijohteesta kokeilla korujen muotoilua polymeerimassasta ja se tuntui alusta asti omalta jutulta. Kuten varmasti moni käsityöyrittäjä, aloitin pienestä ja valmistin koruja ensin vain lähipiirilleni. Vähitellen kehitin taitojani, opiskelin uusia tekniikoita, hankin parempia työvälineitä ja ennen kaikkea harjoittelin paljon. Kymmenien tuntien työn tuloksena syntyi oma tapa luoda koruja, asusteita ja nyt myös sisustustuotteita. Yritykseni ja työni on minulle sydämen asia ja jokainen asiakas on merkityksellinen.

Smiling Design on yhden naisen unelma luoda jotain kaunista ja kestävää, antaa aihetta hymyyn ja tuoda maailmaan ripaus positiivisuutta. Valmistan jokaisen tuotteen käsityönä Päijät-Hämeessä. On upeaa nähdä oma kädenjälkensä maailmalla. Voit olla varma, että jos tuotteeni ilahduttaa sinua, jokainen tilaus ilahduttaa minua vielä enemmän!

Tervetuloa tutustumaan myös blogiini P.S. Never Stop Smiling, jonka mukaan yritykseni on nimetty.