Ihana kun löysit Smiling Designin verkkokauppaan! Smiling Design syntyi vuonna 2020, kun monen muun tavoin etsin korona-ajan keskellä uutta suuntaa ammatillisesti. Olen aina elänyt visuaalisuuden kautta ja nautin valtavasti erilaisten asioiden luomisesta. Erityisesti valokuvaus, digitaaliset sisällöt ja kirjoittaminen ovat olleet intohimoni jo vuosia. Aiemmassa työssä saamani käsivamman takia välttelin enimmäkseen käsillä tekemistä.

Heinäkuussa 2020 päätin kokeilla korvakorujen muotoilua polymeerimassasta ja se tuntui alusta asti omalta jutulta. Kuten varmasti moni käsityöläinen, ensin aloin valmistamaan koruja vain itselleni ja tutuilleni. Vähitellen kehitin taitojani, opiskelin uusia tekniikoita, hankin parempia työvälineitä ja harjoittelin. Kymmenien tuntien työn tuloksena syntyi oma tapa tehdä koruja ja asusteita. Kaikki alkoi monipuolisesta polymeerimassasta, mutta vähitellen rinnalle on tullut myös muita materiaaleja, kuten kierrätysnahka ja helmet.


Smiling Design on yhden naisen unelma luoda jotain kaunista ja kestävää, antaa aihetta hymyyn ja tuoda maailmaan ripaus positiivisuutta. Tarkoitukseni on muistuttaa asiakkaitani siitä, että vastoinkäymisistä ja huonoista päivistä huolimatta elämässä on iloa tuovia asioita. Valmistan kaikki tuotteet käsityönä Päijät-Hämeessä. On upeaa nähdä oma kädenjälkensä maailmalla ja ilahduttaa sen avulla teitä, upeita asiakkaitani. Voit olla varma, että jos korut ilahduttavat sinua, jokainen tilaus ilahduttaa minua vielä enemmän!

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää minusta ja ajatuksistani, olet tervetullut tutustumaan blogiini nimeltä P.S. Never Stop Smiling. Nettisivuiltani johannahuuhtanen.fi löydät myös pienyrityksille suunnatut palveluni.